Boeken van L. Ron Hubbard

DE L. RON HUBBARD SERIE

Hier is een introductie tot de L. Ron Hubbard Serie, De Complete Biografische Encyclopedie: een monumentale en zeer gepersonaliseerde set van 16 delen waarin het buitengewone leven van L. Ron Hubbard’s reizen wordt beschreven.

Deze fascinerende presentatie bevat zijn research, ontdekkingen, reizen, brieven, essays, muziek, poëzie, fotografie, artikelen, een grote hoeveelheid persoonlijke documenten en nooit eerder gepubliceerde exclusieve manuscripten – allemaal in één indrukwekkende collectie.

BOEKEN & LEZINGEN OVER DIANETICS & SCIENTOLOGY

Er is geen uitspraak van L. Ron Hubbard die hem juister typeert dan de volgende: “Ik help anderen graag en ik reken het tot mijn grootste genoegens in het leven om te zien hoe iemand zichzelf bevrijdt van de schaduwen die zijn leven versomberen.”

De materialen van Dianetics en Scientology omvatten de grootste hoeveelheid informatie die ooit bijeen is gebracht over het verstand, het spirituele en het leven, nauwgezet verfijnd en gesystematiseerd door L. Ron Hubbard in vijf decennia van research, onderzoek en ontwikkeling.

L. RON HUBBARD’S FICTIEBOEKEN

Met 19 New York Times-bestsellers en meer dan 250 miljoen exemplaren van zijn werken in omloop, is L. Ron Hubbard een van de meest gevierde en alom gelezen schrijvers van deze tijd. Verder was hij een van de schrijvers uit de Gouden Tijd van de Pulpfictie die het meest had geschreven en het populairst was. Inderdaad, tussen 1934 en 1940 verschenen er zo’n 140 verhalen van L. Ron Hubbard in de legendarische pulptijdschriften – vaak met wel drie verhalen van hem in een uitgave en onder zo’n vijftien pseudoniemen.